До України наближається циклон

Не встигли українці у більшості регіонів оговтатися від снігу та дощу, як до України наближається наступний циклон. Хоча снігу синоптик та ведуча Наталка Діденко не прогнозує у повідомленні в Facebook, але дощі, а місцями й зливи зіпсують настрій та надії на тепло українцям.

Дощ. Фото: скріншот YouTube-відео
Дощ. Фото: скріншот YouTube-відео

У вівторок, 20 квітня з Чорного моря вночі приблизиться циклон з дощами на Північ України, а вдень протягом наступної доби він вже дістанеться й Сходу та Центру України.

Діденко попереджає, що у цих регіонах можуть пройти не просто дощі, а справжні зливи. Крім того, буде сильний вітер.

На Заході України, який зовсім нещодавно потерпав від снігу, тепер прогнозуються дощі з грозами, а в Карпатах ймовірні зливи.

А ось Київську та Вінницьку області опади можуть оминути, їм вдасться "пропетляти" між цим циклоном. За прогнозом синоптика, там принаймні сильних опадів вона не прогнозує.

Що ж до температури повітря, то вона так і залишається доволі прохолодною. Щоправда, заморозків вночі вже не буде, що потішить власників городів. У нічні години у середньому температура буде від +3 до +7, а вдень - від +9 до +13.

У Києві, у вівторок, 20 квітня буде прохолодно: вночі - від +3 до +6, а вдень - від +10 до +12. Хоча опадів у вигляді дощу синоптик не виключає, але вони якщо й пройдуть, то будуть не сильні. А ось вітер з півночі буде досить сильним. тому Наталка Діденко радить жінкам вдягати шалик.

Синоптик прогнозує, що цілий новий тиждень Україна проведе з циклоном, а на Вербну неділю 25 квітня буде також прохолодно та вітряно. Однак, така погода, за словами пані Наталії, досить типова перед Вербною неділею. Тому, в атмосфери все йде за планом.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що синоптики засмутили українців прогнозом погоди на найближчий місяць. Коли ж нарешті в Україну прийде стійке тепло та яку температуру прогнозують у травні.

Також ми писали, що українці починають підготовку до Вербної неділі, яку святкують 25 квітня 2021 року, що треба зробити вже на цьому тижні до свята.

Нагадуємо, що в "Укрзалізниці" повідомили про призначення додаткових потягів на популярні напрямки на великодні свята.