Стало відомо, що відомий український продюсер пішов з життя

Стало відомо, що в Києві помер виконуючий директор Freedom Hall Олександр Сірий. В минулому він також був директором Першого каналу, передає інформаційний портал Апостроф. Першими про таку тяжку втрату в соціальних мережах розповіли друзі продюсера.

Свічка пам'яті. Фото: YouTube, скрін
Свічка пам'яті. Фото: YouTube, скрін

Відомо, що 59-річний продюсер помер після того, як захворів на корона вірусну інфекцію. Скоріше за все, в чоловіка була тяжка форма хвороби. В соціальних мережах його друзі та колеги пишуть про те, що навіть не можуть повірити в те, що сталося. Відома продюсера Олена Мозгова написала про те, що в неї просто такий шок, що навіть здається ніби немає слів.

В коментарях багато знайомих та колег пишуть про те, що Олександр завжди був дуже активним, веселим та розумним. Крім того, зазначають, що Сірий був дуже професійним в своїй справі, а крім того в нього була дуже добра душа. Знайомі та друзі не вірять в смерть свого товариша, так як тільки нещодавно з деякими він навіть обговорював ідеї щодо нових проєктів.

Пост Олени Мозгової

Коментарі в соціальних мережах

Варто зазначити, що Олександр Сірий продюсував чимало відомих проєктів. Наприклад, Поля Франц, Саша Дюма, Женя Анішко, а також цікаво, що саме він був причетний до кар’єри ще тоджі маленької співачки Асоль, яку наразі знає вся країна. Більше того, він був і організатором шоу: саме Сірий привіз в Україну такі легендарні музичні гурти як The Manhattan Transfer та Take 6. В його досвіді не лише музика, але й спорт: чимало років продюсер був режисером легкоатлетичного турніру «Zepter - Зірки жердини». Тож, немає сумнівів, що Олександр дійсно зробив вагомий вклад в розвиток індустрії.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що співачка Аліна Гросу розповіла про тяжку втрату. За її словами, пішла з життя дуже близька для неї людина. Прихильники висловлюють співчуття.

Також повідомлялося, що пішла з життя відома голлівудська акторка. Прихильники знають її завдяки ролі в легендарній франшизі «Зоряні війни».

Крім того, стало відомо, що пішов з життя актор, який відомий за своєю роллю в серіалі «Моя прекрасна няня». Прихильники в сльозах.