"Ощадбанк" отримав негативний відгук про роботу

Клієнтка "Ощадбанку" залишила негативний відгук щодо роботи фінансового закладу під час карантину. Банк залякує клієнтів sms-повідомленнями та наражає українців на небезпеку. Негативний відгук був залишений на порталі Мінфін.

"Ощадбанк". Фото: скріншот YouTube-відео
"Ощадбанк". Фото: скріншот YouTube-відео

Жінка проживає в Кіровоградській області, їй прийшло sms-повідомлення, що в понеділок, 12 квітня у певний час вона повинна прийти у відділення "Ощадбанку".

Оскільки клієнтка не проживає у місті світловодська, а в селі, вона вирішила передзвонити на гарячу лінію банку та дізнатися причину, з якої її терміново викликають до відділення та ще й вказали певний час.

Однак, там вона відповіді від працівників не отримала. Їй дали номер відділення, до якого викликали, але туди вона так і не змогла додзвонитися.

Жінка була вимушена їхати з села у місто, щоб потрапити в банк у відведений час. Вона подумала, що це потрібно для ідентифікації її особи. Яке ж було її обурення, коли їй просто повідомили, що вона може відкрити в банку картку в іноземній валюті.

Від того, що її викликали в розпал пандемії коронавірусної інфекції, щоб сповістити особисто таку неважливу для неї інформацію, клієнтка ледь не лишилася мови.

Вона дуже обурена тим. що їй не повідомили причину, адже цю інформацію можна було донести й у повідомленні. Стурбована таким коротким повідомленням з вимогою приїхати в певний день та час, жінка розхвилювалася, що це щось серйозне.

Вона витратила пів дня, щоб дістатися до міста та встигнути до банку. Клієнтка назвала таку поведінку верхом цинізму, адже банк ганяє свої клієнтів до відділення у розпал карантину.

Жінці довелося добиратися загальним транспортом, де вона могла потенційно контактувати з хворими. Вона вважає, що банк геть не турбується за безпеку своїх клієнтів, розсилаючи такі повідомлення.

Клієнтка відмітила, що якби у неї був вибір, у якому банку отримувати адресну допомогу від держави, то вона б ніколи не стала клієнтом "Ощадбанку".

Відгук про банк. Фото: Мінфін

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Кабмін прийняв рішення включити "Ощадбанк" до учасників Фонду гарантування вкладів, що це означає для клієнтів.

Також ми писали, що пенсіонерам потрібно до кінця літа обрати уповноважений банк з доставляння пенсії.

Нагадуємо, що Монобанк почав блокувати рахунки клієнтів, а для клієнтів "ПриватБанку" та "Ощадбанку" можуть ввести нові тарифи.