Абоненти мобільного оператору «Київстар» стикнулися з серйозними проблемами

Часто стається так, що з різними програмами чи навіть серверами можуть виникнути проблеми. Так, кілька днів поспіль в мережі абоненти мобільного оператора «Київстар» стали скаржитися на відсутність інтернету. При цьому деякі клієнти стали отримувати дуже дивні повідомлення. Про це чимало українців стали писати в соціальній мережі Twitter.

Київстар. Фото: YouTube, скрін
Київстар. Фото: YouTube, скрін

Так, в соціальній мережі стали писати про те, що в деяких населених пунктах просто зник доступ до інтернету. При цьому, як писали користувачі, навіть зв’язатися з операторами не виходило. Однак проблеми стосувалися не тільки користувачів інтернету від «Київстар», але й абонентів мобільного зв’язку. Люди просто почали отримувати дуже дивні повідомлення.

Чимало користувачів зазначали, що на їхні номери приходили різні смс-повідомлення про блокування номеру. Більше того, бували й такі випадки, коли приходили повідомлення про підключення якихось пакетів послуг, коли людина нічого не замовляла. Представники «Київстар» закликали користувачів повідомляти про такі проблеми представникам компанії.

Вже згодом, коли ситуація стабілізувалася, представники мобільного оператора теж прокоментували такі проблеми. Як виявилося, сталися деякі технічні труднощі з сервісами. Представники мобільного оператора зазначили, що всі такі негаразди абонентам компенсують. Вірогідно, мова йде про випадки, коли з балансу знімали кошти за послуги, яких не замовляли. Тож, судячи з усього, спеціалісти компанії вже почали розбиратися з виниклими проблемами зі зв’язком та мережею Інтернет.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Україні вже найближчим часом можуть підійняти ціни на інтернет та телебачення. Експерти розповіли, на скільки більше доведеться платити за такі послуги.

Також повідомлялося, що в ПриватБанку розповіли про те, як можна сплатити товари чи послуги прямо в мессенджерах. Тепер українцям задля різних переказів не треба йти до відділень.

Крім того, під час карантину багато українців стикнулися з фінансовими проблемами. Тепер громадянам дали важливі поради стосовно того, як можна заробити під час пандемії.