Прогноз погоди в Україні на 26 травня

Синоптики розповіли, яку температуру слід очікувати українцям у середу, 26 травня та де пройдуть опади. До слова, частина країни ще буде насолоджуватися теплою, навіть спекотною немов літом погодою та сонцем. Інші регіони очікують дощі з грозами. Український гідрометцентр опублікував детальну карту на 26 травня.

Дощ. Фото: скріншот YouTube-відео
Дощ. Фото: скріншот YouTube-відео

Середа, так би мовити, екватор тижня порадує українців досить високими температурними показниками. Однак, деяким мешканцям можуть зіпсувати настрій та плани дощі з грозами.

Про те, де вони очікуються, можна побавити на карті, що з'явилася на сайті Українського гідрометцентру.

На Заході України погода розділить міста. В той час, як в Луцьку, Львові, Ужгороді та інших містах цього району очікується тепла та сонячна погода у межах +19...+22, у таких містах, як Чернівці та Івано-Франківськ повинні пройти дощі.

На Півночі України буде на декілька градусів тепліше - +23...+25, але не оминуть ці регіони дощі з грозами.

У Києві також синоптики прогнозують дощ з грозою, але повітря прогріється до комфортних показників - +20...+22.

У Центрі України буде в цілому сухо та сонячно, але не оминуть опади Вінницю. У інших областях синоптики обіцяють опади, температура буде у межах +23...+25.

На Півдні України 26 травня прогнозується справжнє літо, містянам та гостям вже навіть можна купатися у Чорному морі, адже температура повітря буде у межах +22...+27. Принаймні позасмагати можна буде, бо день буде сонячним та без опадів.

На Сході України буде не менш тепло - +23...+26 та ні хмаринки на небі, тому середа теж буде так і вабити на відпочинок на природі.

Погода 26 травня в Україні. Фото: meteo.gov.ua

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що згідно з даними синоптичних сайтів, незабаром в Україні значно знизиться температура. Яку погоду очікувати в найближчі 10 днів.

Також ми писали, що з'явився календар зі сприятливими датами для роботи на городі до кінця травня, коли краще саджати помідори та огірки.

Нагадуємо, що експерти дали поради, як обрати розсаду, щоб вона прижилася після пересаджування та принесла гарний врожай.