На що чекати представникам різних знаків Зодіаку в понеділок

Починати тиждень іноді буває нелегко. Тому іноді допомагають гарні поради від експертів, які вже знають, що принесе цей день. Так, з’явився повний прогноз від астрологів на 24 травня, передає інформаційний портал rivne.media.

Зоряне небо. Фото: YouTube, скрін
Зоряне небо. Фото: YouTube, скрін

Овен. Ідеальний час, щоб здійснювати покупки. Якщо ж ви вранці отримали вигідну пропозицію, то не затягуйте з рішенням: вже після обіду ви зможете відчути труднощі. В любовних стосунках можуть бути розчарування.

Телець. Цей день виявиться справді непростим. Навколо багато спокус, а думки постійно плутаються. Однак варто взяти себе в руки. На «любовному фронті» не варто різко приймати рішення на емоціях.

Близнюки. Зараз важливо переглянути свої цілі. Якщо є співпраця з кимось з іншої країни – є ризик грошових витрат. Експерти також радять не загружати себе роботою: якщо не знайти час на відпочинок, то прийде сильне почуття втоми.

Рак. Настав час звернути увагу на своє здоров’я. Якщо ви відчуваєте, що хочете зупинитися та відпочити, – зробіть це. Наприклад, можна почитати нову книгу, подивитися фільм або зайнятися спортом.

Лев. В кар’єрній сфері вам може посміхнутися удача. Крім того, великий шанс, що в гаманці з’явиться більше грошей. Однак для того щоб мета була досягнута, краще все заздалегідь розпланувати.

Діва. Період, коли удача буде практично у всіх сферах життя. Експерти радять впускати в своє життя нових людей, бо це в майбутньому відкриє різні двері. Якщо ви останнім часом багато та старанно працювали, то скоро отримаєте за це винагороду.

Терези. Це буде далеко не найлегший день. На кожному кроці можуть з’являтися перешкоди або спокуси. Однак все можна подолати. Проте експерти не радять особливо надіятися на допомогу з боку інших.

Скорпіон. Вам необхідно відволіктися від роботи та рутини. Експерти радять додати в свій розклад культурний відпочинок. Наприклад, подивитися новий фільм, побачити виставу. Крім того, варто готуватися до гостей.

Стрілець. Для того щоб не загрожувати здоров’ю, краще не брати на себе великі фізичні навантаження. Крім того, зараз не найкращій період багато спілкуватися з малознайомими людьми. Над цілями треба замислитися та продумати всі варіанти.

Козеріг. Можливі неприємності зі здоров’ям. Астрологи впевнені, що зараз не час працювати з гострими чи електричними інструментами, ризикувати й перенапружуватися. Краще своєчасно відпочити від клопітливої праці.

Водолій. Прекрасний настрій допоможе досягнути мети у всіх сферах. Є шанс, що доведеться прийняти активну участь у вихованні дітей. На любовному фронті – спокій та взаєморозуміння.

Риби. Якщо ви планували важливу поїздку, то будьте обережнішими. Є ризики для сфери здоров’я. Важливо, щоб робота або інші справи не сильно перенапружували.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що народний синоптик розповів, якою буде погода до кінця травня. Стало відомо, на що чекати українцям.

Також повідомлялося, що астрологи назвали три знаки Зодіаку, в яких найскладніший характер. Такого ви навіть не очікували.

Крім того, експерти розповіли, як правильно обирати розсаду для огороду та саду. З’явилися корисні поради для фермерів.