Мобільній оператор Київстар запропонував абонентам вигідний тариф

Останнім часом українці стали ще більше користуватися інтернетом та телефонними дзвінками. На фоні цього оператори стараються порадувати абонентів новими вигідними пропозиціями. Так, на офіційному порталі компанії «Київстар» з’явилася інформація про новий тарифний план.

Смартфон. Фото: YouTube, скрін
Смартфон. Фото: YouTube, скрін

Важливо зазначити, що цим тарифом можуть скористатися лише громадяни, яким вже виповнилося 60 років. Цей пакет від Київстар отримав назву «Дзвінки для батьків». Такий варіант особливо буде доречним для абонентів похилого віку, бо в нього входять тільки необхідні послуги и нічого зайвого. За 60 гривень на місяць клієнти отримають:

  • Безлімітні дзвінки в мережі мобільного оператора Київстар;
  • Дзвінки на інші мережі та на стаціонарні телефони – 60 копійок за хвилину розмови;
  • Пакет з 10 SMS-повідомленнями по всій країні – 3 гривні;
  • 100 мегабайт мобільного інтернету.

Новий тарифний план працює по всій країні, крім тимчасово окупованих територій. Для того щоб підключити такий пакет послуг треба відвідати магазин мобільного оператора. Важливо, що при собі треба мати документи, які підтверджують особу. На порталі компанії також зазначається, що на один паспорт громадянин може підключити одразу кілька номерів по такому плану.

Варто додати, що більшість тарифних планів у багатьох операторів перевищують 100 гривень на місяць. Зрозуміло, що платять абоненти не тільки за розмови, але й за повідомлення, а також мобільний інтернет, який в багатьох безлімітний. Проте, враховуючи, що похилі люди частіше за все інтернетом з телефону не користуються, то їм буде тільки вигідніше платити за пакет, в який входить все тільки для спілкування.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що експерти пояснили, як дізнатися, чи не прослуховують вас у месенджері. Стало відомо про поширені ознаки.

Також повідомлялося, що оператор Lifecell запустив новий вигідний тарифний план. Стало відомо про умови та ціни.

Крім того, останнім часом українські мобільні компанії радували клієнтів акціями та нововведеннями. Стало відомо, що зараз пропонують оператори своїм абонентам.