Компанія Xiaomi придумала, як збільшити оперативну пам'ять смартфонів

Відома компанія з виготовлення мобільних телефонів знайшла спосіб, як збільшити оперативну пам'ять у старих моделей смартфонів, повідомляє today.ua.

Смартфони. Фото: скріншот YouTube-відео
Смартфони. Фото: скріншот YouTube-відео

В прошивку старих моделей компанія хоче додати технологію, що дозволить розширити оперативну пам'ять смартфона.

Повідомляється, що новою технологією вже можуть скористатися власники смартфонів Vivo та Oppo. Завдяки новій технології, ОП збільшиться аж на 3 Гб.

З часом в усіх смартфонів починає знижуватися швидкість роботи, оскільки при завантаженні нових програм та функцій на гаджет ОП заповнюється.

Вказано, що фізично нема можливості збільшити ОЗУ, але якщо завантажити додатковий файл підкачки до основної ОП на так званий віртуальний накопичувач, то ситуацію можна покращити.

Також зазначається, що зараз розробники MIUI займаються розробкою аналогу технології Memory Fusion. В першу чергу, її створюють для власників старих або недорогих смартфонів з невеликим об'ємом ОЗУ.

За допомогою такої ідеї частину флеш-пам'яті переводять у файл підкачки, що раніше випускалися на базі Android. Компанія має намір трохи вдосконалити технологію, щоб ще й MIUI змогла працювати швидше.

Тобто компанія дбає про власників старих смартфонів, після запуску нової технології їм не буде потрібно купувати більш сучасний гаджет, а можна буде оновити старий телефон та далі його використовувати.

Щоб смартфон працював швидше, потрібно буде оновити прошивку до найновішої версії. Варто вказати що така можливість з'явиться у власників смартфонів. яким усього не більше 3-х років. Повідомляється, що нову версію MIUI 12.5 вже можна встановити на такі моделі смартфонів, як Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra і Mi 9S.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що в Україні створили телефон, який не боїться ударів, пилу та бруду. Це ідеальний варіант для літніх людей та ще й за вигідною ціною.

Також ми писали, що "Київстар" повідомив про глобальні зміни з 1 травня, чого очікувати абонентам.

Нагадуємо, що Vodafone розповів українцям, як отримати у подарунок до 6 місяців мобільного зв'язку безплатно, умови акції.