В компанії "Нова пошта" розповіли про важливе оновлення

Такою інформацією поділилися представники компанії, опублікувавши новий презентаційний ролик. Як виявилося, тепер клієнти можуть забирати свої посилки у відділеннях, не беручі з собою грошей або банківської картки. Стало відомо, як скористатися такою послугою.

Нова пошта. Фото: YouTube, скрін
Нова пошта. Фото: YouTube, скрін

Представники компанії пояснили, що тепер доступна послуга "Автоматичне списання". Її сенс полягає в тому, що тепер клієнти можуть розпачуватися прямо на касі, але без грошей, при цьому економити свій час. Для того щоб скористатися такою послугою потрібно:

  • Встановити на свій гаджет додаток "Нова пошта";
  • В налаштуваннях в меню "Банківські картки" додати основну банківську картку для списання коштів;
  • Вже на касі просто сказати касиру, що хочете сплатити за допомогою послуги "Автоматичне списання".

В результаті ви зекономите свій час. Особливо цей метод особливий тим, що сплачуєте посилку ви лише після того, як оглянули її у відділені. Однак, варто зазначити, що в іншому разі, є ще один спосіб сплатити свою посилку без готівки. Справа в тому, що в додатку "Нова пошта", коли ви ввели туди інформацію про свою картку, ви можете просто сплатити посилку заздалегідь. Доречі, це стосується і тих випадків, коли мова йде про кур'єрську доставку.

Також варто нагадати, що наразі в Україні діє карантин, а значить до відвідання поштових відділень також треба підходити уважно: не забувайте про необхідність зберігати соціальну дистанцію, а також мати захисну маску. Якщо ж в приміщенні багато людей, а погода комфортна - то краще почекати своєї черги на свіжому повітрі.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українцям розповіли, скільки днів ми будемо відпочивати в травні. Крім того, з’явився перелік всіх свят наступного місяця.

Також зазначалося, що цього року в Україні значно зросте в ціні великодній кошик. Стало відомо, скільки грошей українці витратять на свято.

Крім того, в уряді вигадали, як можна знизити вартість цукру. Як виявилося, про такі ініціативи стало відомо після зустрічі представників влади з учасниками ринку.