В столиці загорівся потяг, на місце інциденту виїхали рятівники

Така інформація з’явилася на офіційному порталі Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві. Стало відомо, що пожежа виникла у Святошинському районі столиці, а саме – на вулиці Качалова. Рятівники поділилися подробицями ситуації.

Рятувальники. Фото: YouTube, скрін
Рятувальники. Фото: YouTube, скрін

Відомо, що пожежа виникла сьогодні, 22 квітня, о 10:41. Коли на місце пригоди приїхали працівники рятувальної служби, то вони побачили, що загоряння сталося в потягу. Як з’ясувалося, загорівся окремий вагон, який був розташований на колії подалі від інших. Зазначається, що весь салон цього вагону охопив вогонь.

Вже об 11:06 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу. На цей момент площа пожежі вже складала приблизно 60 квадратних метрів. Ще через п’ять хвилин (об 11:11) працівники рятувальної служби змогли повністю загасити полум’я. Відомо, що на цей виклик прибули дві спеціальні машини Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також 10 людей з особового складу рятівної служби.

На щастя, немає ні загиблих, ні постраждалих. Судячи з фотографій, цей вагон просто знаходився на станції. На фотографіях, якими поділилися рятівники, можна побачити, як з вагона йде густий дим від вогню. Крім того, можна помітити, що все ж таки після пожежі вагон дійсно пошкоджений. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, далі експерти будуть з’ясовувати причину, через яку сталася пожежа. Наразі немає ніяких версій, тож краще очікувати інформацію після того, як спеціалісти перевірять місце інциденту та зроблять якісь висновки щодо того, що сталося сьогодні вранці.

Пожежа в Києві. Фото: ДНС

Пожежа в Києві. Фото: ДНС

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Харківській області стався вибух на території заводу. Зазначається, що, на жаль, є постраждалі. З’явилися подробиці ситуації.

Також повідомлялося, що в столиці сталася пожежа в житловому багатоповерховому будинку. На місце подій прибули рятувальники. З’явилися подробиці.

Крім того, в Києві стався вибух на дитячому майданчику. Зазначається, що, на жаль, це закінчилося трагедією.