Українцям стали надсилати дуже дивні платіжки за блакитне паливо

Часто у українців виникає чимало питань з приводу комунальних платежів. На цей раз громадяни стали масово скаржитися на дивні платіжки. Справа в тому, що в квитанціях вказані якісь борги трирічної давнини. Така публікація з’явилася в спільноті «Платимо за газ менше».

Платіжки за комуналку. Фото: YouTube, скрін
Платіжки за комуналку. Фото: YouTube, скрін

Автор Людмила Бойко опублікувала свою квитанцію. Тут можна побачити, що з жінки вимагають якийсь борг ще за 2015-2018 роки. Хоча раніше, судячи з реакції клієнтки, вона нічого не отримувала подібного. Жінка попросила допомоги в користувачів, бо не знає що робити в такій ситуації.

В коментарях багато людей теж стало писати про подібні платіжки. Причому це жителі різних регіонів. Деякі рекомендують просто платити по лічильнику. При цьому один з коментаторів зазначив, що він отримав теж такий борг, та планує просто звернутися до постачальника, щоб ці платіжки були відкориговані.

«Така сама квитанція, фіг поймеш, що воно там! Передавала 105 куб, в кабінеті стоїть показник 5 куб, а нарахували 400 грн. Ще й борг якийсь за 2015-2018 р.р.», «Мені теж така квитанція прийшла,ну я буду платити по використаних кубах множених на ціну,а за завищену суму буду звертатися нехай відкорегують», «Платити по лічильнику», - пишуть українці в коментарях.

Варто зазначити, що в такій ситуації можна звернутися до свого постачальника. Можна також запросити перерахунок. Якщо ж в результаті перерахунку «дивні борги» залишаться, то ви завжди можете зв’язатися з представниками цієї компанії та виявити, звідки ці борги та чи не може це бути помилкою.

Коментарі

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Кабінеті міністрів вирішили змінити правила надання субсидій на комунальні послуги. Стало відомо, що зміниться для пільговиків.

Також повідомлялося, що в Україні планують змінити принцип розрахунку середньої заробітної плати. Стало відомо, як це вплине на життя громадян.

Крім того, в Пенсійному фонді зробили важливе звернення щодо виплат в квітні. Стало відомо, скільки коштів вже направили на фінансування виплат громадянам.