"Київстар" та "Vodafone" запустили корисну послугу

Мобільні оператори "Київстар" та "Vodafone", що входять до трійки лідерів мобільного зв'язку, взялися за телефони свої абонентів та запропонували їм корисну послугу, повідомляє gsminfo.com.ua.

Смартфон. Фото: скріншот YouTube-відео
Смартфон. Фото: скріншот YouTube-відео

Мрієте про новий телефон, але не вистачає коштів? Мобільні оператори пропонують провести обмін старих смартфонів на нові. Це дасть змогу абонентам заощаджувати та не потрапити на вудочку шахраїв при спробі продати старий смартфон.

Умови обміну телефону, так звана послуга трейд-ін, проста. Спочатку треба прийти зі старим смартфоном в найближчий сервісний магазин.

Спеціалісти оцінять його вартість та віднімуть його вартість від тої, яку абонент хоче отримати замість старої моделі.

Наприклад, якщо телефон оцінять у 4000 грн, а той, який абонент обрав коштує 6000 грн, тоді треба буде доплатити усього 2000 грн.

Як повідомили у мобільного оператора "Київстар", абоненти при використанні такої послуги доплачують у середньому 2000-3000 грн.

Як правило, поміняти можна такі моделі смартфонів, як Samsung Galaxy і Huawei Y3 / Y5 на новіші. Щодо смартфона Xiaomi Mi A1, то його оцінюють у 800 грн, тоді як нові моделі коштують від 3000 до 3800 грн.

А ось мобільний оператор "Vodafone" надає можливість обміняти старий смартфон не тільки на новий, а й на інші гаджети. Вказано, що за старий Xiaomi Mi 10 lite можна отримати 4700 грн, в той час, як нова модель коштує від 8000 до 12 000 грн.

У обох мобільних операторів вимоги при обміні смартфону однакові - він повинний бути у робочому стані та не мати ніяких пошкоджень.

Якщо власник вирішить продати ще зарядний пристрій до смартфона або інші комплектуючі, тоді ціна буде ще вищою.

Перед продажем старому власнику обов'язково слід відв'язати усі свої облікові записи та паролі.

Куди ж компанії відправляють потім ці смартфони? Деякі йдуть на запчастини, інші ремонтують та перепродають як б/у.

У будь-якому випадку, такий варіант непоганий для тих, хто не хоче ризикувати та шукати покупців на стару техніку через оголошення.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що "Київстар" обіцяє кешбек при покупці у сервісному магазину деяких смартфонів, деталі.

Також ми писали, що абоненти "Vodafone" тепер самостійно можуть налаштовувати собі тарифні плани, як це зробити.

Нагадуємо, що "Київстар" встановив нові ціни на безлім, суми різняться.