Синоптики розповіли, як почнеться новий тиждень

В кінці квітня погода дивує українців опадами. Про прогноз погоди на завтра, 19 квітня, розповіли спеціалісти в ефірі 34 телеканалу. Як виявилося, чимало регіонів України буквально заллє дощами.

Дощ. Фото: YouTube, скрін
Дощ. Фото: YouTube, скрін

Грози поки що нашу державу обходять, проте варто чекати на сильний вітер та зливи. Однак температура повітря все ще буде доволі комфортною - протягом доби очікується до 13 градусів тепла. Так, в центральних областях температура буде від 8 до 13 градусів тепла. При цьому варто очікувати дощі: правда, якщо в Черкаській області дощити буде лише в обід, то в Полтавській та Кропивницькій області - дощі не відступатимуть майже весь день.

В південних регіонах очікується 19 квітня від 8 до 15 градусів тепла. В Сімферополі вночі очікується дощ. Проте в Херсонській області та на Одещині опадів не очікується. В Західних регіонах температура протягом доби очікується від 5 до 13 градусів тепла. Крім того, в цих регіонах також буде дощити.

В північних регіонах країни очікується від 8 до 14 градусів тепла. У східних регіонах протягом доби температура буде коливатися від 8 до 15 градусів тепла. При цьому варто зазначити, що опади оминуть Запоріжжя - там очікується доволі сонячна погода. Проте, в інших районах області все ж таки будуть дощі.

На Луганщині очікується від 7 до 15 градусів тепла. В денний час жителям регіонів краще не забувати вдома парасольку. На Донеччині буде приблизно така ж температура повітря - від 7 до 14 градусів тепла, з опадами. В центральних областях протягом доби від 8 до 14 градусів тепла. При цьому Дніпро та Кривий Ріг чекає доволі сонячна погода.

В Києві очікується від 8 до 13 градусів тепла. При цьому буде дрібний дощ в обідній час, а також зранку. Тож краще не забувати парасольку.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в компанії "Укрзалізниця" запускають додаткові рейси у Великдень. Стало відомо, які будуть додаткові маршрути.

Також зазначалося, що квітень підходить до кінця, а у фермерів - все менше часу для роботи на городі. Стало відомо, які дні квітня допоможуть встигнути зробити все, що планувалося - посівний календар.

Крім того, вже скоро українці будуть святкувати Вербну неділю. Стало відомо, які традиції пов'язані з цією важливою датою.