З'явилося нове звернення президента України

Сьогодні, 15 квітня, пройшло засідання Ради національної безпеки і оборони України під головуванням голови держави. Така інформація з’явилася на офіційному порталі Офісу президента України. Зазначається, що обговорювали зокрема і ситуацію на Донбасі.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube, скрін
Володимир Зеленський. Фото: YouTube, скрін

На сьогоднішній день, вважає голова держави, ситуація на сході країни під контролем . Зеленський зазначив, що деякі питання, звичайно, є. Однак на ці питання представники влади готові відповідати. Що найголовніше – готова це робити наша армія, підкреслив гарант. Крім того, він зазначив, що наразі в пресі та соціальних мережах є чимало інформації щодо подій на Донбасі, однак йому хотілося б, щоб громадяни в першу чергу довіряли представникам державних відомств, а зокрема – і Офісу президента Україні.

Зеленський також нагадав, що вже в п’ятницю він буде знаходитись у Франції під час офіційного візиту. За його словами, й там однією з найважливіших тем буде якраз ситуація на Донбасі. Варто підкреслити, що в п’ятницю голова нашої держави зустрінеться з Еммануелем Макроном, президентом Франції.

Також очікується і зустріч з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. Щоправда, відбудеться така розмова у форматі відео-конфереції. Наразі нормандський формат приблизно такий, зазначив Зеленський. Крім того, він згадав про свій візит до Туреччини. Гарант зазначив, що в Росії нещодавно заявили, що будуть обмежувати туризм з Туреччиною. За думкою Зеленського, Україні треба вчинити навпаки – нарощувати туризм та підтримувати Туреччину. Також гарант вдячний президенту Ердонагу за те, що той підтримує нашу державу в питанні окупованого Криму.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України провів телефонну розмову з президентом Грузії. В результаті Володимир Олександрович зробив важливу заяву щодо вступу нашої держави в НАТО та Європейській союз.

Також повідомлялося, що в Україні хочуть збільшити виплати на дітей. Стало відомо, на скільки збільшиться допомога молодим батькам.

Крім того, представники влади хочуть повернути обов’язкову технічну перевірку для транспорту. Основна мета – зменшити кількість ДТП. При цьому експерти вважають, що таке нововведення в цьому не допоможе.