В компанії «Vodafone» оголосили про нову акцію для абонентів

Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора. Зазначається, що безлімітні послуги клієнти можуть отримати, взявши участь в тестуванні інтернету компанії. Представники мобільного оператора поділилися всіма деталями такої унікальної пропозиції.

Vodafone. Фото: YouTube, скрін
Vodafone. Фото: YouTube, скрін

Зазвичай, акційні пропозиції стосуються придбання якого товару, однак в даному випадку клієнти можуть отримати подарунок, нічого не купляючи. Так, Vodafone надасть три місяці безкоштовного користування Social PASS кожному клієнту, який перевірить швидкість мобільного інтернету за допомогою спеціального додатку Ookla SpeedTest.

Спеціалісти також пояснили, як саме підключити таку послугу з безлімітом. Зробити це можна в спеціальному додатку «My Vodafone». Також це можна зробити за допомогою команди *310# та кнопка виклику в своєму телефоні. Таким чином, після тестування швидкості мобільного інтернету ви отримаєте безкоштовні три місяці Social PASS.

Social PASS – це не зовсім мобільний інтернет, а безлімітне користування рядом сервісів. Тобто, при використанні цих сервісів мегабайти мобільного інтернету з вашого балансу зніматися не стануть. З такою послугою нетарифікованими будуть популярні соціальні мережі, зокрема – Instagram, TikTok, Facebook, Snapchat, Twitter, Pinterest, Likee і LinkedIn. Тобто, якщо у вас увімкнутий Social PASS, то ваші пакетні мегабайти з тарифного плану при використанні вищезазначений додатків зніматися не стануть.

Вже після того моменту, коли три місяці акції будуть завершені, послуга Social PASS автоматично вимкнеться. При бажанні абоненти зможуть її повернути, але, звичайно, вже не безкоштовно. Така функція на безлімітне використання соціальних мереж після акції буде коштувати 50 гривень на місяць. Акційною пропозицією можна скористатися до 30 квітня цього року.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що представники оператору «Київстар» розповіли про перетарифікацію. Стало відомо, хто з абонентів її отримає.

Також повідомлялося, що майже у всіх мобільних операторів в нашій країні є тарифні плани з безлімітом. З’явилася інформація про те, які саме послуги та на яку вартість пропонують абонентам різні компанії.

Крім того, найкрупніші мобільні оператори країни вже цього року можуть підвищити вартість своїх послуг. Стало відомо, яке подорожчання прогнозують експерти.