В ПриватБанку запропонували клієнтам нові кешбеки

Така інформація з’явилася на офіційному порталі фінансової установи. Зазначається, що мова йде про гарантовані кешбеки, які клієнти будуть отримувати за користування банківською карткою. При цьому є можливість отримати ще більші відсотки зі своїх витрат.

ПриватБанк. Фото: YouTube, скрін
ПриватБанк. Фото: YouTube, скрін

В прес-службі ПриватБанку пояснили, що кешбек в розмірі 50 гривень буде надаватися за перекази з картки на картку. Мова йде про банківські картки Visa, якщо ними будуть користуватися для сплати за різні послуги та покупки. Крім того, така пропозиція для клієнтів буде діяти більше року – тобто, аж до кінця липня 2022.

Для того щоб прийняти участь в такій акції від банку, треба наступне:

  • З карткою Visa надіслати (або отримати) переказ, який буде не менше 500 гривень;
  • Використовувати свою картку Visa для сплати послуг та покупок (достатньо мінімум три покупки на суму від 50 гривень).

Цікаво, що на цьому ще не все: в банку також вирішили розіграти 200 кешбеків на суму в розмірі 500 гривень. Такий приз можуть отримати ті, хто візьме участь в акції. Також в прес-службі нагадали, що перекази на картку Visa можна зробити не тільки в банкоматі, але й в терміналі, а також завдяки додатку Приват24, або ж на веб-порталі фінансової установи. Тобто взяти участь в акції можна, навіть не виходячи з дому.

Варто зазначити, що під час пандемії українці ще частіше почали користуватися банківськими картками. Пов’язано це і з тим, що такий спосіб в період карантину навіть безпечніше. Крім того, не обов’язково виходити з дому, щоб сплатити, наприклад, комунальні послуги.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Україні вже почався перерахунок пенсійних виплат. Стало відомо, як буде відбуватися процедура, та хто може отримати надбавки.

Також повідомлялося, що представники Нафтогазової асоціації Україні підписали меморандум з урядом. Стало відомо, як це вплине на вартість бензину в Україні.

Крім того, в уряді вже активно працюють над запровадженням накопичувальної пенсійної системи. Стало відомо, які нюанси будуть після нововведень, та що зміниться для громадян.